Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 5-6: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία! - Gkourou.com Survivor spoiler 5-6: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!

Survivor spoiler 5-6: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Κόκκινη ομάδα έχασε στο αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ο δυνατός παίκτης των Κόκκινων αφού άκουσε το όνομά του, δήλωσε ότι: «Δεν υπήρξε καμία συζήτηση με τα παιδιά, η ψηφοφορία ήταν 50-50. Δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει ο Χριστόφορος μετά τον τραυματισμό της Κατερίνας. Ωστόσο, κατανοώ απόλυτα την απόφασή του».

Επίσης, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες η φιλία της Δώρας με την Κατερίνα απασχόλησε τους παίκτες. Μάλιστα, σύμφωνα με το trailer που έχει προβληθεί, η φιλία των δύο γυναικών θα σχολιαστεί και σήμερα.

Συγκεκριμένα ο Χριστόφορος στο trailer ακούγεται να λέει: «Την τελευταία φορά που είχαμε παίξει μεταξύ μας, είπε ότι η μονομαχία και γενικά οι αγώνες δεν χωράνε συναισθηματισμούς. Όλες αυτές οι θεωρίες απορρίπτονται μόλις μπαίνει στην εξίσωση η Κατερίνα Δαλάκα!».  

Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία όμως; 

Από νωρίς σας έχουμε δώσει προβάδισμα νίκης για την 4η ασυλία στους Κόκκινους βάση TRAILER.  

Είναι όντως έτσι όμως;

Ναι

Οι Κόκκινοι κερδίζουν την 4η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ τον 4ο υποψήφιο.  

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Πέμπτης αλλά και ποιος αποχωρεί απο το reality.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement