Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: «Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη» - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: «Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη»

Κέιτ Μίντλετον: «Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εξακολουθούν να οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της Kέιτ Μίντλετον μετά την αποκάλυψη ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία. 

Μετά τη δραματική ανακοίνωση για τον καρκίνο που έκανε η ίδια με ένα βίντεο στις 22 Μαρτίου 2024 κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει πλήρως.

Την ίδια στιγμή η Λαίδη Colin Campbell  – βιογράφος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και «γκουρού» των βασιλικών θεμάτων –  έκανε ανησυχητικές δηλώσεις για τη μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας.

Μιλώντας στην ισπανική Marca, η Λαίδη Colin είπε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι πολύ άρρωστη».

«Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα τον Απρίλιο.

Την Τετάρτη (05.06.2024) σε εκδήλωση στο Πόρτσμουθ για τα 80 χρόνια από την D-Day, την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία, απαντώντας σε βετεράνο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας της Ουαλίας απάντησε:

«Είναι καλύτερα, ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ».

Μετά την ανακοίνωση του περασμένου Μαρτίου, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας διεγνώσθη με καρκίνο κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει πότε η Κέιτ Μίντλετον θα μπορέσει να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά της κι αν θα είναι ίδιος ο ρόλος της.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement