Διαφήμιση - Advertisement
Λιάνα Κανέλλη: Η διάγνωση από τους γιατρούς μετά το ατύχημα που είχε στο πλατό του ΑΝΤ1 - Gkourou.com Λιάνα Κανέλλη: Η διάγνωση από τους γιατρούς μετά το ατύχημα που είχε στο πλατό του ΑΝΤ1

Λιάνα Κανέλλη: Η διάγνωση από τους γιατρούς μετά το ατύχημα που είχε στο πλατό του ΑΝΤ1


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Λιάνα Κανέλλη είχε ένα ατύχημα, φεύγοντας από το πλατό του ΑΝΤ1 το απόγευμα της Κυριακής των ευρωεκλογών, καθώς έπεσε και χτύπησε. Εκείνη τη στιγμή στο στούντιο επικράτησε πανικός και άπαντες τρόμαξαν, ενώ παράλληλα έσπευσαν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η κυριά Κανέλλη υπέστη ράγισμα στην περόνη.

"Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της", είπε συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: "Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό".

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement