Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 4-5: Αποχωρεί η Σταυρούλα; - Gkourou.com Survivor spoiler 4-5: Αποχωρεί η Σταυρούλα;

Survivor spoiler 4-5: Αποχωρεί η Σταυρούλα;


Διαφήμιση - Advertisement

  


 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να παίρνει μια άκρως ενδιαφέρουσα τροπή, γεγονός που το φέρνει πολύ ψηλά στην τηλεθέαση.

Η προηγούμενη, ήταν μία από τις δύσκολες αποχωρήσεις στο να την προβλέψεις. Διότι, τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν. Σχεδόν για όλους τους παίκτες συνέβαινε και ίσχυε αυτό.

Εσχάτως όμως, ένα νέο σενάριο κυκλοφορεί στην πιάτσα, το οποίο φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αν και εφόσον ευσταθεί, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Survivor spoiler 4-5: Αποχωρεί η Σταυρούλα;

Πάμε να τα πιάσουμε όλα όμως από την αρχή, μιας και η Σταυρούλα το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται να ζορίζεται ιδιαιτέρως.

Έφτασε στα όρια της και είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η αγωνιστική της πτώση και μάλλον ούτε τώρα θα μπορέσει να πάει ως το τέρμα.

Κάτι η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή που της στοίχισε αρκετά, κάτι οι δυνάμεις της που της εγκαταλείπουν.. δεν ήθελε και πολύ να κυκλοφορήσουν οι φήμες αποχώρησης.

Τη δεδομένη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, όλα είναι ανοικτά γύρω από τη Σταυρούλα Χρυασειδή και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Ακόμα είναι εντός Survivor, όμως ίσως εντός της εβδομάδας που ξεκινάει να τη δούμε να λέει αντίο στο παιχνίδι. Προς το παρόν κρατάει ακόμη, αλλά όπου υπάρχει καπνός..

Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Διαφήμιση - Advertisement