Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 26-5: Οριστικο!! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία! - Gkourou.com Survivor spoiler 26-5: Οριστικο!! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Survivor spoiler 26-5: Οριστικο!! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!


Διαφήμιση - Advertisement

 



Survivor Spoiler 26-5: Ο Φάνης Μπολέτσης συμμετέχει στον αποψινό αγώνα για την πρώτη ασυλία, αν και τραυματίας, ωστόσο τραυματίζεται ξανά, παθαίνει υποτροπή και λυγίζει…

Λυγίζει, όπως τον βλέπουμε στο Συμβούλιο του Νησιού και ξεσπά σε κλάματα, καθώς διαισθάνεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, με το ίδιο πάθος, αφού πρόκειται για τραυματισμό σοβαρό, που ο ίδιος επέλεξε να τον αφήσει στην άκρη, ρισκάροντας τη συμμετοχή του, με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει.

Στον Αγιο Δομίνικο έχει σημάνει συναγερμός, όχι γιατί ο Φάνης μπορεί να εγκαταλείψει τη μάχη, ελάχιστες στροφές πριν τον τελικό, αλλά για το πώς θα καταστεί εφικτό ο κορυφαίος παίκτης του φετινού Survivor και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Ολα, πλέον, εξαρτώνται από τον ίδιο τον Φάνη, η παραγωγή έχει πέσει πάνω του και θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει και εκείνος τη διευκόλυνση που είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με μια τεράστια διαφορά, πως ο ίδιος ο Φάνης δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα δεχτεί -αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί- να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Θα μπορέσουν να εκμεταλευτούν τον τραυματισμό του Φάνη και να πάρουν τη νίκη οι Διάσημοι;

ΟΧΙ…

Με άλλα λόγια, οι Μαχητές ξεκινούν με το δεξί και κερδίζουν την 1η ασυλία.

Η ενημέρωση είναι οριστική…

 Δείτε ΕΔΩ  τον 1ο υποψήφιο. 

Δείτε  ΕΔΩ σε πολύ λίγο ποια ομάδα κερδίζει τη  2η ασυλία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement