Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 23-5: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα ηττηθεί στη μονομαχία; - Gkourou.com Survivor Spoiler 23-5: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα ηττηθεί στη μονομαχία;

Survivor Spoiler 23-5: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα ηττηθεί στη μονομαχία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 23-5: Εχει μονομαχία αποχώρησης, για την ακρίβεια ανάδειξης δεύτερου φιναλίστ υποψηφίου αποχώρησης απόψε. Υπάρχει φαβορί; Υπάρχει και είναι σχεδόν… κλειδωμένο!

Τέσσερις άντρες μονομάχοι, δύο από την Κόκκινοι και δύο από τη Μπλε ομάδα, θα δώσουν τη μάχη για να αποφύγουν την ήττα που θα τους οδηγήσει απέναντι στη Δώρα Νικολή, στον μεγάλο τελικό που θα οδηγήσει έναν παίκτη εκτός Survivor.

Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους από τη μία πλευρά, Σταμάτης Ταλαδιανός και Ντάνιελ Νούρκα από την άλλη, με την παραγωγή να δείχνει στο τρέιλερ τον τραυματισμό του Σταμάτη στη διάρκεια του αγωνίσματος.

Σκληρό καρύδι, ωστόσο, ο Σταμάτης, δύσκολα αυτό το πλάνο θα σημάνει κάτι, αναφορικά με την όλη παρουσία του στη μονομαχία.

Αν, λοιπόν, δεν υπάρξει δυσάρεστη εξέλιξη με τον Σταμάτη, το απόλυτο φαβορί για να ηττηθεί απόψε και να βρεθεί απέναντι στη Δώρα, είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.  

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποιος παίκτης θα ηττηθεί στη μονομαχία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement