Διαφήμιση - Advertisement
J2US: Η ανακοίνωση για το επόμενο live, το ζευγάρι που αποχώρησε και οι πρώτες δηλώσεις! - Gkourou.com J2US: Η ανακοίνωση για το επόμενο live, το ζευγάρι που αποχώρησε και οι πρώτες δηλώσεις!

J2US: Η ανακοίνωση για το επόμενο live, το ζευγάρι που αποχώρησε και οι πρώτες δηλώσεις!


Διαφήμιση - Advertisement

 


J2US: Άλλο ένα live, το 13ο για την ακρίβεια, έφτασε με επιτυχία στο τέλος του, όμως λίγο πριν ρίξει αυλαία για τη βραδιά, έγιναν κάποιες ανακοινώσεις. 

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, για την επόμενη εβδομάδα δεν θα γίνει ανάθεση τραγουδιών ενώπιον των τηλεθεατών καθώς οι παίκτες θα ετοιμάσουν ένα μουσικό αφιέρωμα που θα μοιάζει με ταξίδι στον χρόνο.

Επίσης, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως το επόμενο live εκτάκτως δεν θα προβληθεί το επόμενο Σάββατο όπως συνηθίζεται αλλά την Κυριακή 2/6.

Είχε έρθει όμως η στιγμή για να ανακοινωθεί το ζευγάρι εκείνο που θα αποχωρούσε.

Τελευταίοι έμειναν ο Θανάσης Πάτρας, ο Στάθης Σχίζας και η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τους coaches τους.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, εκείνοι που αποχωρούσαν ήταν o Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη οι οποίοι στις πρώτες δηλώσεις τους μετά το τέλος της διαδρομής τους στο J2US μίλησαν για μία υπέροχη εμπειρία καθώς πέρασαν τέλεια. Όπως είπε ο παρουσιαστής γούσταρε πολύ που το έκανε και πρόσθεσε ότι ήταν ευλογία για εκείνον που το έζησε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement