Διαφήμιση - Advertisement
Άννα Παναγιωτοπούλου: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό – Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής - Gkourou.com Άννα Παναγιωτοπούλου: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό – Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής

Άννα Παναγιωτοπούλου: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό – Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε κλίμα οδύνης αποχαιρετούν σήμερα (9/5) την Άννα Παναγιωτοπούλου συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και κόσμος που την λάτρεψε, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Σταμάτης Φασουλής, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Κάτια Δανδουλάκη ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.


 

Η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησαν παράλληλα την πορεία τους στην υποκριτική και τους ένωνε μια βαθιά φιλία. Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν σήμερα εμφανώς συντετριμμένος από τον χαμό της αγαπημένης του φίλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Σταμάτης Φασουλής φτάνοντας στο Κοιμητήριο: «Ήθελε να πάει μόνος του, πήγε μέσα, χάιδεψε την σορό και έμεινε λίγα λεπτά από πάνω μαζί της».

Ο γνωστός σκηνοθέτης ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου και στη συνέχεια ειδοποίησε τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.


Διαφήμιση - Advertisement