Διαφήμιση - Advertisement
Χωρισμός για πασίγνωστη παρουσιάστρια - Το αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη! - Gkourou.com Χωρισμός για πασίγνωστη παρουσιάστρια - Το αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη!

Χωρισμός για πασίγνωστη παρουσιάστρια - Το αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μπορεί να είναι υποψήφια για τις Ευρωεκλογές και η Μελέτη να έχει αποχωρήσει εδώ και μήνες από την τηλεόραση, ωστόσο σε εκπομπή που βρέθηκε, έβγαλε είδηση!

Πολύ ενδιαφέρουσα η χτεσινή συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στην Άννα Δρούζα, αν και την είδηση την έδωσε αυτή τη φορά η παρουσιάστρια και όχι η καλεσμένη.

Συζητώντας για τη σχέση της Ελεονώρας με τον Θοδωρή Μαρασούλη, η Άννα Δρούζα ομολόγησε ότι είναι μόνη της τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ότι είναι κάτι που δεν απολαμβάνει.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα η παρουσιάστρια του Open βρίσκεται στην Αμερική μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Οικονόμου (δεν ταξίδεψαν μαζί) με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης τους από το πανεπιστήμιο. Όσο για τη σχέση της με τον Θανάση Λάλα, οι δικές μας πηγές αναφέρουν ότι ολοκλήρωσε οριστικά τον κύκλο της το περασμένο καλοκαίρι αν και πριν από λίγο καιρό οι δυο τους είχαν δώσει μαζί το παρών σε κοινωνική εκδήλωση.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement