Διαφήμιση - Advertisement
Σοκ με κορυφαία Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού που ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο - "Η μάχη μόλις ξεκίνησε" - Gkourou.com Σοκ με κορυφαία Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού που ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο - "Η μάχη μόλις ξεκίνησε"

Σοκ με κορυφαία Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού που ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο - "Η μάχη μόλις ξεκίνησε"


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια ανάρτηση από αυτές που σε αιφνιδιάζει και σε κάνει να παγώνεις έκανε η παίκτρια της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η ίδια αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο και πως ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες.

"Η μάχη μόλις ξεκίνησε"

"Μέρα πρώτη, η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ψηλά το κεφάλι! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα σημαντικά λόγια που μου είπατε", έγραψε στην ανάρτησή της.

Σημειώνεται ότι η Πέννυ Ρόγκα δεν συμμετείχε στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και κατέκτησε τον τίτλο, όμως βρισκόταν δίπλα στην ομάδα της. Ο λόγος της απουσίας της, δεν είχε ανακοινωθεί αλλά οι περισσότεροι γνώριζαν πως αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Η βολεϊμπολίστρια του τριφυλλιού, η οποία είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια της γυναικείας ομάδας των πρασίνων, όταν βρέθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου και πανηγύρισε με τις συμπαίκτριες της πριν λίγες μέρες την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, γνώρισε απίστευτη αποθέωση.

Αυτό αποφάσισε να το γνωστοποιήσει η ίδια.


Διαφήμιση - Advertisement