Διαφήμιση - Advertisement
Θρήνος - Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου - Gkourou.com Θρήνος - Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Θρήνος - Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός είχε Αλτσχάιμερ.

 Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο facebook.

Έφυγε η Άννα» ενημέρωσε με μια λιτή ανακοίνωση ο καλλιτέχνης.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Άννα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Κυψέλη στις 30 Ιουλίου 1947. Μεγάλωσε σε μία οικογένεια άσχετη με την υποκριτική, αλλά η ίδια από νωρίς εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός. Οι γονείς της όμως, ήταν αρνητικοί σε αυτό και έτσι την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, αλλά εκείνη γύρισε κρυφά για να κυνηγήσει το όνειρό της, δίνοντας εξετάσεις στο Εθνικό.Εκεί συνάντησε και τον Σταμάτη Φασουλή, με τον οποίο ήταν βασικά μέλη του «Ελεύθερου Θεάτρου». Ανέβαζαν παραστάσεις και παράλληλα, μέχρι τότε, ασχολούνταν και με άλλες δουλειές για βιοπορισμό. Το 1980, το «Ελεύθερο Θέατρο» μετονομάστηκε σε «Ελεύθερη Σκηνή».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου συνέχισε με επιθεωρήσεις, στις οποίες έπαιζε αλλά έγραφε και το σενάριο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην τηλεόραση, όπως: «Τρεις Χάριτες», «Dolce Vita» και «Το κόκκινο δωμάτιο». Πιο συγκεκριμένα, το 1986 πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτική σειρά για πρώτη φορά έχοντας το ρόλο - σταθμό στην καριέρα της, στη σειρά της ΕΡΤ, «Μαντάμ Σουσού», ενώ στους πιο νέους έγινε ιδιαίτερα αγαπητή από τους ρόλους της στις «Χάριτες» και το «Dolce Vita» του MEGΑ.


Διαφήμιση - Advertisement