Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 3/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία - Gkourou.com Survivor Spoiler 3/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία

Survivor Spoiler 3/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 

Πολλά είναι τα μέτωπα που έχουν ανοίξει από εχθές στο Survivor και ακόμα περισσότερα θα ανοίξουν απόψε! Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό που είχε στο συμβούλιο του νησιού με τον Τζέιμς Καφετζή  σήμερα θα τα βάλει με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ ο Αλέξης Παππάς θα εναντιωθεί στον Σταμάτη Ταλαδιανό για μια ατάκα που είπε κι εκείνος στον στίβο μάχης και την άκουσε ο Αλέξης! Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή...

Όσον αφορά την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασήμινα απόψε πριν το run θα αναφέρει πως φεύγοντας από το χθεσινό συμβούλιο η Σταυρούλα την έβρισε και της είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από σένα», αφήνοντας όλους με ανοιχτό το στόμα.

Από την άλλη, ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο run την ώρα που θα αγωνίζεται η Ασημίνα - η οποία είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό και μπαίνει στους στίβους μάχης παρά τις οδηγίες των γιατρών που της λένε να μείνει εκτός - θα πει χαμηλόφωνα "πέσε" την ώρα που η Ασημίνα φαίνεται να χάνει την ισορροπία της σε ένα από τα εμπόδια του στίβου. Ο Αλέξης Παππάς θα το ακούσει και θα πάει εκεί κατευθείαν να του ζητήσει τα ρέστα.  

Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

Οι Κόκκινοι κάνουν απόψε το 2-2 και στέλνουν τους Μπλε, ως ηττημένους, στο Συμβούλιο του Νησιού, για να ψηφίσουν παίκτρια για τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.  

Τεράστια ανατροπή! Δείτε ΕΔΩ την 4η υποψήφια προς αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement