Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 24/4: Κλειδωμένο! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος - Gkourou.com Survivor Spoiler 24/4: Κλειδωμένο! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 24/4: Κλειδωμένο! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η ένταση δεν σταματά να αυξάνεται ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους στο Survivor. Μάλιστα, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν πολύ στο χθεσινό επεισόδιο (23/4), καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατιθεμένη να αφήσει τα όσα έγιναν πίσω της, όπως βλέπουμε και από το trailer.

Σύμφωνα με το trailer, που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό επεισόδιο, η Κατερίνα Δαλάκα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα συγκρουστούν κατά την διάρκεια του αγώνα για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας και θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες.

«Πρέπει να προσέχεις πώς μιλάς!», ακούγεται να λέει η Κατερίνα Δαλάκα απευθυνόμενη στην Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τότε, η παίκτρια των Μπλε της απαντά: «Γιατί ποια είσαι εσύ;».

Η ένταση ανάμεσα στις δύο παίκτριες φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να δηλώνει πως δεν γνωρίζονται και τόσο καλά και την Κατερίνα Δαλάκα να της υπενθυμίζει ότι η μία έχει επισκεφτεί την άλλη στο σπίτι της. 

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία; 

Νικητές στο αγώνισμα για την κατάκτηση της τέταρτης ασυλίας οι Κόκκινοι.

Οι Κόκκινοι μειώνουν σε 3-1 και στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν τον πρώτο τους, τέταρτο συνολικά, υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, άρα πάμε σε τετράδα υποψηφίων αποχώρησης αποτελούμενη από: Γιάννη Περπατάρη, Δώρα Νικολή, Χριστόφορο Ταξίδη και Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη


Διαφήμιση - Advertisement