Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 23/4: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση - Gkourou.com Survivor Spoiler 23/4: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 23/4: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι Survivors γνωρίζουν καλά πως τα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας έχουν άλλη βαρύτητα. Εκτός από την ανάδειξη των μονομάχων η ομάδα με τις περισσότερες νίκες θα έχει το προβάδισμα στο αγώνισμα της Πέμπτης για το μεγάλο έπαθλο.

Με κάθε νίκη να μετράει, οι δύο ομάδες διεκδικούν με πάθος τους πόντους στα ματσαρίσματα όμως αυτό το πάθος φέρνει και μεγάλες εντάσεις!

Όσα συμβαίνουν στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας δίνουν τροφή για συζητήσεις τόσο στις καλύβες όσο και στο Συμβούλιο του νησιού.

Η χθεσινή ψηφοφορία των Κόκκινων έφερε υποψήφια τη Δώρα Νικολή η οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Περπατάρη στην προσεχή μονομαχία. Απόψε θα δούμε ποια ή ποιος θα είναι ο επόμενος μονομάχος. Με τι κριτήρια θα ψηφίσει η ομάδα που θα ηττηθεί;

Οι Μπλέ κάνουν το 3-0 και στέλνουν για ακόμα μια ημέρα τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η Ασημίνα δεν μπορεί να ψηφιστεί ως τραυματίας και η Δαλάκα είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν θα την ψηφίσουν αφού θέλουν να μείνουν οι καλοί παίκτες μέσα.

Έτσι οι Κόκκινοι θα στείλουν στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη, ο οποίος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση… 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement