Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 19/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Τζέιμς Καφετζής - Gkourou.com Survivor spoiler 19/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor spoiler 19/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Τζέιμς Καφετζής


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για την παραμονή τους στο Surivor έπρεπε να παλέψουν στο χθεσινό επεισόδιο (18/4) ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο James Καφετζής και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Υπενθυμίζεται ότι ο James Καφετζής είχε ζητήσει λίγες ώρες νωρίτερα την αρνητική ψήφο από τους συμπαίκτες του, έτσι ώστε να βγει στον τάκο.

«Έπειτα από 10 εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και γω στην μονομαχία. Βέβαια, είναι λίγο διαφορετικό γιατί ήταν από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν, πριν μπούμε στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα «Παιδιά, θέλω να ψηφίσετε εμένα γιατί θα μου δώσετε το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω». Εάν θέλω δηλαδή να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω», είχε αναφέρει ο παίκτης των Μπλε κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.

Τελικά ο James Καφετζής πήρε την απόφασή του και στην τελευταία του μονομαχία, με αντίπαλό του τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, έβαλε 4/5 κρίκους και πήρε τον τελευταίο για να καθίσει στον πάγκο εγκαταλείποντας ουσιαστικά τον αγώνα και αποχωρώντας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Με όλα τα παιδιά γίναμε μια ωραία παρέα και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Μέχρι και με τον Αλέξη Παππά ήρθαμε πιο κοντά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Λάθη όλοι κάνουν αλλά οι πράξεις είναι αυτές που δείχνουν αργότερα τι άνθρωπος είναι ο καθένας», είπε, μεταξύ άλλων, ο James Καφετζής κατά την αποχώρησή του.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 12.000 ευρώ η αμοιβή του κάθε εβδομάδα.

11 εβδομάδες κατάφερε να μείνει μέσα,  συνεπώς 132.000 ευρώ συνολικά που τον τοποθετούν στην κορυφή της σχετικής λίστας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Δείτε ΕΔΩ σε πολύ λίγο ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της Κυριακής 20/4


Διαφήμιση - Advertisement