Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 17-4: Υπό διάλυση το Survivor! Βροχή αποχωρήσεων(3 παίκτες) - Gkourou.com Survivor Spoiler 17-4: Υπό διάλυση το Survivor! Βροχή αποχωρήσεων(3 παίκτες)

Survivor Spoiler 17-4: Υπό διάλυση το Survivor! Βροχή αποχωρήσεων(3 παίκτες)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 17-4:  Εικόνα διάλυσης από το… πουθενά, για το Survivor, καθώς μετά τον Τζέιμς Καφετζή, φαίνεται πως αποχωρούν και άλλοι παίκτες.

Σύμφωνα με όσα έως αυτή τη στιγμή έχουν διαρρεύσει από συγκεκριμένο κανάλι στο Youtube που πάντα έχει εξαιρετική ενημέρωση από τον Αγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς Καφετζής αποχωρεί μέσω της διαδικασίας αποχώρησης και όχι οικειοθελώς.

Κοινώς, ζητά να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και να φύγει μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων της Πέμπτης.

Κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις…

Από την άλλη πλευρά και την ίδια πηγή πληροφόρησης, εμφανίζεται να έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Σάββας Γκέντσογλου, χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος, ενώ προαναγγέλεται και οικειοθελής αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον Αλέξη Παππά να τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Εφόσον, όλα αυτά επαληθευτούν και επιβεβαιωθούν, αντιλαμβάνεστε ότι μεσούσης -κυριολεκτικά- της περιόδου και στην πιο κρίσιμη καμπή του, το Survivor δέχεται ένα πολύ δυνατό πλήγμα, που σίγουρα θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ροή του παιχνιδιού. Αναμένονται, πλέον, οι αντιδράσεις από την πλευρά της παραγωγής, καθώς το Survivor χωρίς Τζέιμς και Παππά, αντιλαμβάνεστε ότι χάνει τουλάχιστον το 50% της χρηματιστηριακής του αξίας στον τηλεοπτικό χάρτη.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement