Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2024 – Χρύσα Χατζηγεωργίου: Της έκανε unfollow ο σύντροφός της - Gkourou.com Survivor 2024 – Χρύσα Χατζηγεωργίου: Της έκανε unfollow ο σύντροφός της

Survivor 2024 – Χρύσα Χατζηγεωργίου: Της έκανε unfollow ο σύντροφός της


Διαφήμιση - Advertisement

 


H Aira Adomaityte βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» όπου και μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και τις σχέσεις με τους συμπαίκτες της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 2024 αναφέρθηκε στα… ενσταντανέ της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση.

«Εγώ ήμουν στους Κόκκινους τον τελευταίο καιρό. Πραγματικά, όλα τα παιδιά εκεί έχουν μία αδελφική αγάπη και σχέση, δεν είναι εύκολο να δεις κάποιον αλλιώς, γιατί είμαστε όλη μέρα εκεί πέρα. Τώρα εντάξει, δεν ξέρω…», είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Aira Adomaityte, χωρίς να θέλει να πάρει θέση.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε: «Mου έστειλαν μήνυμα ότι ο σύντροφος της Χρύσα μετά από αυτό το απόσπασμα δεν την ακολουθεί. Τώρα αν την έκανε block ή unfollow δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι που τον ενόχλησε».

Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση, δεν θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος. Ούτε εγώ θα ήμουν αν έβλεπα κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες να σου κάνουν» σχολίασε από την πλευρά της  η Aira Adomaityte. 

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement