Διαφήμιση - Advertisement
Φαίη Σκορδά σε Χάρη Λεμπιδάκη: «Ξέρω ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, θα τον κανονίσω μετά» - Gkourou.com Φαίη Σκορδά σε Χάρη Λεμπιδάκη: «Ξέρω ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, θα τον κανονίσω μετά»

Φαίη Σκορδά σε Χάρη Λεμπιδάκη: «Ξέρω ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, θα τον κανονίσω μετά»


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Σε μία συζήτηση γύρω από την πρωινή ζώνη του OPEN για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Χάρης Λεμπιδάκης πέταξε μία «βόμβα» στη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, το όνομα της παρουσιάστριας έχει ακουστεί σε αρχικές συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων του σταθμού για τη νέα σεζόν.

 «Έχει αρχίσει μία ονοματολογία στο κομμάτι του OPEN για την πρωινή ζώνη, που σε αυτή την ονοματολογία χωρίς να έχει γίνει κάποια προχωρημένη συζήτηση, εγώ έχω ακούσει και το όνομά σου. Μπορεί να μην είναι σωστό που το λέω αλλά είναι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ» είπε ο δημοσιογράφος.

«Ξέρω ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα. Αυτός που σου απάντησε στα μηνύματα το πρωί, θα τον κανονίσω μετά. Ήταν αστείο αυτό εσωτερικό. Να πω κάτι για να το κλείσουμε. Σε οτιδήποτε καινούριο γίνεται θα με βρεις μπροστά σου, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι γιατί είναι φυσιολογικό όταν ένα συμβόλαιο λήγει να ακούγεται το όνομα» απάντησε η Φαίη Σκορδά, με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει ότι δεν τον έχει βάλει κανείς.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement