Διαφήμιση - Advertisement
Ασύλληπτη Τραγωδία πριν λίγο- Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου, νεκρές μια 68χρονη και μια 21χρονη - Gkourou.com Ασύλληπτη Τραγωδία πριν λίγο- Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου, νεκρές μια 68χρονη και μια 21χρονη

Ασύλληπτη Τραγωδία πριν λίγο- Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου, νεκρές μια 68χρονη και μια 21χρονη


Διαφήμιση - Advertisement

 

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρές γυναίκες συνέβη το πρωί της Δευτέρας (1.4.2024) στην Πατρίδα της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε στάση λεωφορείου στη Βέροια, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του, έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε μια γυναίκα 68 ετών και μια 21χρονη. 

Πληροφορίες του veriotis.gr σημειώνουν πως στην στάση εκείνη την ώρα περίμεναν δύο γυναίκες, μια γυναίκα περίπου 68 ετών και μια κοπέλα περίπου 21 ετών.

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε την μεγαλύτερη γυναίκα και την παρέσυρε αρκετά μέτρα, ενώ στη συνέχεια το IX κατέληξε στην αυλή ενός σπιτιού.

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Μια γυναίκα – στην αυλή της οποίας κατέληξε το αυτοκίνητο – βρήκε την 68χρονη αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της στο οδόστρωμα. 

Η 20χρονη κοπέλα αρχικά δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 68χρονη είναι κάτοικος του χωριού Πατρίδα, ενώ η 21χρονη, είναι αλβανικής καταγωγής και κατοικούσε στους Γαλατάδες Πέλλας. Είχε πάει στο χωριό για να επισκεφτεί συγγενείς της.


Διαφήμιση - Advertisement