Διαφήμιση - Advertisement
Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος - Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξης - Gkourou.com Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος - Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξης

Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος - Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με κάθειρξη 45 ετών τιμωρήθηκε γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος καταδικάστηκε για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας μόλις 9 και 11 ετών.

Η καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ήταν ομόφωνη, ενώ δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Επιπρόσθετα απορρίφθηκε αίτημα για αναστολή της ποινής σε βάρος του.

Ο 64χρονος καταδικάστηκε επίσης και για τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πoρνoγραφία.

Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για πλεκτάνη σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος άλλης ανήλικης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και άλλη δίκη με τον ίδιο να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο καταδικασθέντας οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε και θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Σε βάρος του γνωστού δικηγόρου είχαν διατυπωθεί συγκλονιστικές καταγγελίες στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, το 2021.


Διαφήμιση - Advertisement