Διαφήμιση - Advertisement
Τελεσίγραφο του ΑΝΤ1 στη Μαρία Αναστασοπούλου - Gkourou.com Τελεσίγραφο του ΑΝΤ1 στη Μαρία Αναστασοπούλου

Τελεσίγραφο του ΑΝΤ1 στη Μαρία Αναστασοπούλου


Διαφήμιση - Advertisement

 

Έχει ήδη περάσει αρκετός καιρός από τότε, που η Μαρία Αναστασοπούλου έχει δει το όνομά της να αρχίσει να συζητείται αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Μία αναφέρεται παραμονή της στο «Καλημέρα Ελλάδα» και συνέχεια της παρουσίας δίπλα στον Παπαδάκη, μία η μεταφορά της στο Σαββατοκύριακο, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο αποχώρησης από το κανάλι.

Τα σενάρια είναι ουκ ολίγα, με αρκετούς να κάνουν λόγο για όχι και τόσο καλή συνεργασία με τον ιστορικό παρουσιαστή, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει να μην ισχύει ιδιαίτερα. Η Μαρία Αναστασοπούλου, πάντως, θα προτιμούσε να μετακομίσει στο Σαββατοκύριακο, αλλά η επιθυμία της μοιάζει να μη γίνεται πραγματικότητα, με τον ΑΝΤ1 να έρχεται να της θέσει το δικό του τελεσίγραφο για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Breakfast@Star, η πρόθεση του καναλιού είναι να μην υπάρξει καν εκπομπή στο Σαββατοκύριακο και την πολύ πρωινή ζώνη, εκεί όπου βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία μάλλον μετακομίζει στον ΣΚΑΪ. Αυτό σημαίνει, ότι οι επιλογές της Αναστασοπούλου λιγοστεύουν, με το σταθμό του Αμαρουσίου να είναι αρκετά ξεκάθαρος προς το μέρος της.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 διεμήνυσε πως τη θέλει οπωσδήποτε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, με το δίδυμό τους άλλωστε να έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία την τελευταία διετία και να έχει βρει πολύ καλή χημεία στη συνργασία του. Με την παρουσιάστρια, όμως, να... κλωτσά, το κανάλι ξεκαθάρισε, ότι το έτερο σενάριο είναι αυτό του τέλους της παρουσίας της σε αυτό.

Κάπως έτσι, αναμένεται πολύ σύντομα η Μαρία Αναστασοπούλου να κληθεί να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας της. Αναφορικά με τον ΑΝΤ1, πάντως, είναι σαφές πως είτε θα συνεχίσει δίπλα στον Παπαδάκη είτε θα... χαιρετήσει οριστικά.


Διαφήμιση - Advertisement