Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 19/3: «Έβαζε τα χέρια του, τραβώντας τα πόδια μου!» - Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία; - Gkourou.com Survivor trailer 19/3: «Έβαζε τα χέρια του, τραβώντας τα πόδια μου!» - Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Survivor trailer 19/3: «Έβαζε τα χέρια του, τραβώντας τα πόδια μου!» - Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 11η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε δυναμικά για τους μπλε αφού εφόσον άλλαξαν ξανά οι ομάδες η ψυχολογία και η δυναμική τους φαίνεται πως εκτοξεύτηκε στα ύψη. Αποτέλεσμα αυτού μέχρι στιγμής να έχουν σημειώσει 2 νίκες στις πρώτες δυο ασυλίες της εβδομάδας.

Οι Κόκκινοι από την άλλη πολύ πεσμένοι ψυχολογικά έχουν βγάλει στον τάκο ήδη δυο συμπαίκτες τους, τον Νίκο Ρικουνάκη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους κλειδώνοντας κάπως έτσι πως η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι αντρική υπόθεση.

Απόψε 19/3, λοιπόν, μπλε και κόκκινοι θα ρίξουν μεγάλη μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και λίγο πριν η ηττημένη ομάδα ψηφίσει έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα καταγγείλει δημόσια τον Γιάννη Περπατάρη για μια κίνησή του στον στίβο μάχης, την στιγμή που έπαιζαν ο ένας απέναντι από τον άλλο. 

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα θα κερδίsει την 3η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement