Διαφήμιση - Advertisement
O Γιώργος Μαρίνος, μετά από χρόνια, για 1η φορά μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα! Η αποκάλυψη Τσουρού - Gkourou.com O Γιώργος Μαρίνος, μετά από χρόνια, για 1η φορά μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα! Η αποκάλυψη Τσουρού

O Γιώργος Μαρίνος, μετά από χρόνια, για 1η φορά μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα! Η αποκάλυψη Τσουρού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μετά από αρκετά χρόνια σιωπής και ηχηρής απουσίας από τη δημοσιότητα, ο Γιώργος Μαρίνος θα κάνει αύριο (30/3) την πρώτη εμφάνισή του! 

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει το τρέιλερ της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα που παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο ο Κώστας Τσουρός.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω τρέιλερ, θα δούμε για πρώτη φορά on camera τον κορυφαίο showman και παρουσιαστή στην κάμερα της εκπομπής του Mega τα σαββατοκύριακα.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα «καuτό» ρεπορτάζ αφού όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Μαρίνου, ακόμα και οι πιο στενοί του φίλοι τον αναζητούσαν καθώς είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί από όλους και όλα.

Κανείς, για πολύ καιρό δεν μάθαινε νέα του ενώ καλλιτέχνες που έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί μαζί του και τον αγαπούσαν πολύ και τον θαύμαζαν, αναρωτιόντουσαν τι συνέβη στη ζωή του και πήρε μία τέτοια απόφαση. Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής παρακάτω:


Διαφήμιση - Advertisement