Διαφήμιση - Advertisement
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της ετυμηγορίας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Gkourou.com Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της ετυμηγορίας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της ετυμηγορίας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ύστερα από μία διαδικασία που κράτησε σχεδόν ενάμιση χρόνο, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν πάνω από 60 μάρτυρες, ήρθε η ώρα της ετυμηγορίας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την Ρούλα Πισπιρίγκου, όσον αφορά στην υπόθεση του θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η απόφαση θα εκφωνηθεί σήμερα, 29 Μαρτίου 2024, όπως ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή (22/3) η πρόεδρος του δικαστηρίου μετά την ολοκλήρωση της αγόρευσης του συνηγόρου της κατηγορούμενης Αλέξη Κούγια, που διήρκεσε 5 συνεδριάσεις. «Να ευχαριστήσω την κατηγορούμενη για την τιμή, που μου έκανε να την υπερασπιστώ. Η απελπισία της είναι προσωπική μου καταξίωση… Αυτή η στιγμή είναι μεγάλη στιγμή για τη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια είναι μια και κανείς δεν μπορεί να την καταδικάσει… Κάθε μέρα πεθαίνει η κατηγορούμενη, που ζει με την προσδοκία μιας καλής απόφασης… «είπε κλείνοντας την αγόρευσή του ο κ. Κούγιας.


Διαφήμιση - Advertisement