Διαφήμιση - Advertisement
Τα δύο ζώδια που θα περάσουν έναν πολύ δύσκολο Απρίλιο - Gkourou.com Τα δύο ζώδια που θα περάσουν έναν πολύ δύσκολο Απρίλιο

Τα δύο ζώδια που θα περάσουν έναν πολύ δύσκολο Απρίλιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Μάρτιος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος τους και μαζί του παίρνει τη μουντάδα και την αναποφασιστικότητά του (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε). O Απρίλιος έρχεται και φέρνει μαζί του αέρα αναζωογόνησης και αλλαγής.

Αυτή η αλλαγή δεν σημαίνει ότι θα είναι για όλους ευχάριστη. Υπάρχουν δύο ζώδια τα οποία θα ζοριστούν αρκετά τον δεύτερο μήνα της άνοιξης, ο οποίος θα τα φέρει αντιμέτωπα με αποφάσεις, σκέψεις και ανατροπές στις σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα ζήσουν έναν εντελώς ξένοιαστο μήνα (ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 2 Απριλίου), αλλά τουλάχιστον τα πράγματα δεν θα είναι τόσο στραβά όσο για τον Λέοντα και τον Τοξότη.

Λέων

Ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθύες από τις 23/3, μόνο εντάσεις, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά, το σπίτι ή τις σχέσεις προκαλεί. Η ισορροπία διαταράσσεται και ενώ θα νιώθετε πως είναι μια καλή χρονική συγκυρία για να ξεκινήσετε κάτι νέο και να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας, μια απρόβλεπτη εξέλιξη θα σας πιέσει να κάνετε αυτή την αλλαγή πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο έντονα. Ωστόσο, αυτό θα προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας. Καλείστε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή με τις απαιτήσεις και από τις δύο πλευρές να είναι μεγάλες. Αναζητάτε κατανόηση από τα δικά σας άτομα, αλλά δεν τη βρίσκετε. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι θα κάνετε και πώς θα συνεχίσετε. Πάντως, οι εντάσεις και η πίεση μάλλον σας μπερδεύουν παρά σας βοηθούν.

Τοξότης

Μην σας ξεγελάσει το θετικό κλίμα των πρώτων ημερών του μήνα. Είστε στο κέντρο των εξελίξεων και της προσοχής, αλλά πολύ γρήγορα θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε στα πιο σκοτεινά σημεία της προσωπικότητάς σας. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 17 Απριλίου βάζει στον πάγο τα όποια σχέδιά σας και σας αναγκάζει να ασχολείστε διαρκώς με παλιές υποθέσεις. Δημιουργείται έντονα η ανάγκη να απομονωθείτε, μήπως και καταφέρετε να εντοπίσετε τι ακριβώς σας οδηγεί στο να αναμασάτε διαρκώς τα παλιά και να μην φροντίζετε όπως θέλετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό, καθώς θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε μία νέα ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης. Πηγή: marieclaire


Διαφήμιση - Advertisement