Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν ήθελε τον Γουίλιαμ δίπλα της στο βίντεο της ανακοίνωσης - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν ήθελε τον Γουίλιαμ δίπλα της στο βίντεο της ανακοίνωσης

Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν ήθελε τον Γουίλιαμ δίπλα της στο βίντεο της ανακοίνωσης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν ήταν στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον όταν εκείνη μέσα από ένα βίντεο ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Την απάντηση έδωσε το Παλάτι αναφέροντας πως η Κέιτ σε αυτή τη στιγμή της ζωής της ένιωσε την ανάγκη να το «μεταφέρει» μόνη της.

«Πρόκειται για ένα μήνυμα της πριγκίπισσας σχετικά με την υγεία της και ήθελε να το μεταφέρει προσωπικά η ίδια, μόνη της. Την υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια. Ο Γουίλιαμ είναι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έχει δείξει όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και από την επέμβαση της τον Ιανουάριο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνεται στο να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του θα έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως και ότι τα παιδιά του θα είναι προστατευμένα», αναφέρει.

«Εκείνη και ο πρίγκιπας χρειάζονταν χρόνο για να επεξεργαστούν τα νέα, εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει από το χειρουργείο και εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να το πει στα παιδιά. Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη», τονίζει η πηγή

Πρόσφατα ο Marc Roche δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala και αποκάλυψε πως η Κέιτ «πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο»


Διαφήμιση - Advertisement