Διαφήμιση - Advertisement
Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής Showbiz - Τι αναφέρει δημοσίευμα - Gkourou.com Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής Showbiz - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής Showbiz - Τι αναφέρει δημοσίευμα


Διαφήμιση - Advertisement

 



Χωρισμός «βόμβα» για τον Δημήτρη Λάλο, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως “Μαθιός” στη σειρά του Alpha, Σασμός, και την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Το ζευγάρι έπειτα από κοινή πορεία 9 ετών και την απόκτηση ενός παιδιού, φέρεται να πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται επαγγελματικά και μέχρι και πριν από λίγους μήνες έκαναν περιοδεία με την παράσταση “Βάκχες”, σε σκηνοθεσία της Έλενας Μαυρίδου, όπου έπαιζαν και οι δύο. Οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες λόγω και του παιδιού τους, που αποτελεί την προτεραιότητά τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Δημήτρης Λάλος έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει το νέο του σπίτι που βρίσκεται στη γειτονιά των καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας, όπου μένουν μεταξύ άλλων οι Στάνκογλου, Πανταζάρας, Νούσιας και Αντουλινάκη. Το σπίτι είναι κοντά σε αυτό που έμενε μαζί με την Έλενα Μαυρίδου και την κόρη τους, Νικολέτα.


Διαφήμιση - Advertisement