Διαφήμιση - Advertisement
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτές θα είναι οι 4 νέες βασικές ηρωίδες της ταινίας - Gkourou.com Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτές θα είναι οι 4 νέες βασικές ηρωίδες της ταινίας

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτές θα είναι οι 4 νέες βασικές ηρωίδες της ταινίας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή - Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετάστη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών. 

Η παραγωγή της ταινίας, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι η σειρά από την αρχή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα γυρίσματα της σειράς τελικά διακόπηκαν κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον "εχθρό" τους.

Το cast των δυο ταινιών θα ολοκληρωθεί σύντομα αλλά ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Fay’s Time τις 4 βασικές ηρωίδες θα υποδυθούν η Μπέσυ Μάλφα, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Μαρία Λεκάκη και η Γιούλη Τσαγκαράκη.


Διαφήμιση - Advertisement