Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 20/2: «Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει» - Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία; - Gkourou.com Survivor trailer 20/2: «Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει» - Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Survivor trailer 20/2: «Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει» - Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα επεισόδιο «φωτιά» θα παρακολουθήσουν, όπως φαίνεται, σήμερα (20/2) οι τηλεθεατές του Survivor. Διάσημοι και Μαχητές θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν την τρίτη ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Ενώ η αγωνία μεγαλώνει, οι εντάσεις μεταξύ των παικτών δεν σταματούν. Σύμφωνα με το trailer, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση του Αλέξη Παππά και δεν το κρύβει.

Ο παίκτης των Μπλε ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά για τον παίκτη των Κόκκινων: «Ο γνωστός Αλέξης Παππάς, δεν αφήνει κουβέντα να πέσει. Το έχει αρπάξει και θα στο κάνει έτσι.

Ο Αλέξανδρος ο Παππάς είναι σα να παίζει «Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς». Από παντού εμφανίζεται! Πίσω από το Ντάνιελ; Πίσω από την Κατερίνα; Πίσω από την Ασημίνα; Πίσω απ’ όλη τη Κόκκινη ομάδα; Πού είσαι ρε Αλέξη; Παντού είσαι;». 

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement