Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Κλειδωμένο!! - Gkourou.com Survivor Spoiler 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Κλειδωμένο!!

Survivor Spoiler 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Κλειδωμένο!!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Οι Μπλε νιώθουν αδύναμοι και εκνευρισμένοι! Οι Κόκκινοι υποστηρίζουν πως οι επιλογές της αντίπαλης ομάδας ευθύνονται για όσα ζουν.

Η νίκη στο σημερινό αγώνισμα επάθλου είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες που τη χρειάζονται για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Ο Rob James Seymour, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Φάνης Μπολέτσης είναι έτοιμοι για τη μονομαχία που θα κρίνει την παραμονή τους στο Survivor. Η χθεσινή απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να μη δώσει έναν ακόμα υποψήφιο από τη δική της ομάδα μετέτρεψε την αποχώρηση αποκλειστικά σε υπόθεση των Μπλε.

Ποιος θα αποχαιρετήσει την ομάδα των Μαχητών απόψε;

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Οι Διάσημοι σίγουρα είναι πιο χορτάτοι από τους Μαχητές ωστόσο τίποτα δεν τους σταματάει από τις συνεχόμενες νίκες και την ανάγκη για ακόμα περισσότερο φαγητό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες  το σημερινό έπαθλο φαγητού ανήκει στους Διάσημους με αποτέλεσμα οι Μαχητές να δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο.

Οριστικό!! Δείτε ΕΔΩ  ποιος παίκτης από τους 3 αποχωρεί.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement