Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 19/2: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία. Οριστικό! - Gkourou.com Survivor Spoiler 19/2: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία. Οριστικό!

Survivor Spoiler 19/2: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία. Οριστικό!


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

 

Το έλα να δεις θα γίνει απόψε 19/2 στο Survivor και πιο συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού - ένα μέρος που οι ομάδες μιλούν μεταξύ τους και λένε τις πιο... σκληρές αλήθειες ή τα πιο μεγάλα ψέματα - αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μπλε να επικρατούν σε ένα άκρως ανατρεπτικό παιχνίδι στέλνοντας τους Κόκκινους στην ψηφοφορία! Οι κόκκινοι με την σειρά τους ψήφισαν ως πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα τον Θοδωρή Τουρκογεώργο με εκείνον να δέχεται το αποτέλεσμα με χαμόγελο!

 Απόψε θα έχουμε τον αγώνα για τη  2η ασυλία της εβδομάδας.

Πριν την ψήφισή του, ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού μπλε και κόκκινοι θα ανταλλάξουν σκληρά λόγια μεταξύ τους με τον Ταλαδιανό να αποκαλύπτει πως ο Ντάνιελ Νούρκα ενώ προσπαθεί δεν έχει την στήριξη κανενός, και τον Αλέξη Παππά να περνά στην αντεπίθεση προσπαθώντας να υπερασπιστεί την ομάδα του...

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία;

Οι Διάσημοι θα κάνουν το 1-1 και οι Μαχητές θα κληθούν μετά από μια εβδομάδα… ηρεμίας, να αναδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ανατροπή!! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος.

Δείτε  ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement