Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 11/2: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία; - Gkourou.com Survivor Spoiler 11/2: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor Spoiler 11/2: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αλλάζει η κατάσταση της ομάδας των Μαχητών του Survivor 2024 από την Κυριακή 11/2, με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Από την αρχή σας είχαμε ενημερώσει πως ο Τζέιμς είναι μπλε και αυτό δύσκολα θα άλλαζε. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Σταυρούλα. Άλλωστε και οι δύο μπαίνουν ξανά στο ριάλιτι για την πρόκληση και τους αγώνες, αλλά και για τα χρήματα που θα λάβουν. Φέτος αποτελούν τα χρυσά συμβόλαια του Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού θα εισπράξουν το μεγαλύτερο ποσό από όλους για όσο διάστημα παραμείνουν στο Survivor 2024.

Άξιζε η αναμονή τους φυσικά, αφού κατάφεραν να υπογράψουν τις δύο καλύτερες συμφωνίες από όλους τους παίκτες. Έτσι από το επεισόδιο της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου η μπλε ομάδα θα έχει τους δικούς της «διάσημους» παίκτες. Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μαζί με τις υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν και στις δύο ομάδες θα αλλάξουν για ένα μεγάλο διάστημα τα δεδομένα στις δύο παραλίες και στους στίβους.

Το θέμα είναι σε τι βαθμό η είσοδος των νέων παικτών ταράξει για τα καλά τις ισορροπίες, τις κλίκες και τις φιλίες του Survivor 2024. Καθώς είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν εσωτερικοί τριγμοί κι όχι μόνο «χαρούλες».

Οι νέοι παίκτες φέρνουν εκτός από τη διάθεσή τους για να ριχτούν στους αγώνες και σημαντικές πληροφορίες Αυτές είτε θα τις χρησιμοποιήσουν υπέρ τους, είτε θα τις μοιραστούν με τους συμπαίκτες τους και θα προκλθούν νέες κόντρες.

Ιδιαίτερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Τζέιμς Καφετζής μπαίνουν στους Μαχητές πολύ διαβασμένοι. Η Σταυρούλα έχει ζήσει τη στρατηγική σε όλες τις εκδοχές της στο Survivor, όταν βρέθηκε να είναι η δεύτερη καλύτερη παίκτρια του All Star και να αποχωρεί από την τελική 5άδα.

Ξέρει καλά από μαγειρέματα και φυσικά έχει μελετήσει όσα έγιναν στη μπλε ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Γνωρίζει τι να περιμένει από τις γυναίκες των Μαχητών, ακόμη κι αν την δουν ανταγωνιστικά τις επόμενες εβδομάδες.

Παράλληλα δήλωσε πως δεν θα ανεχτεί παραβάσεις απο κανέναν και γνωρίζει σε ποιους απευθυνόταν την ώρα που μιλούσε...

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τζέιμς Καφετζή, αν και το δικό του ανταγωνιστικό κομμάτι βρίσκεται στην απέναντι ομάδα και τον περιμένει κοιτώντας λοξά. Θα είναι πολύ ενδιαφέροντας ο 1ος αγώνας ασυλίας της 5ης εβδομάδας, όταν θα βρεθούν αντίπαλοι στα ματσαρίσματα με τον Αλέξη Παππά, όπως και τα σχόλια που θα ακολουθήσουν στους πάγκους. 

Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Τα πρώτα spoiler δίνουν νικητές τους Μαχητές αλλά κρατήστε μικρό καλάθι μέχρι το οριστικό spoiler.

Δείτε σε  λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler αλλά και το ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δείτε Live όλα τα νέα

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement