Διαφήμιση - Advertisement
Νέο διαζύγιο – «βόμβα» στη showbiz μετά από οκτώ χρόνια γάμου - Gkourou.com Νέο διαζύγιο – «βόμβα» στη showbiz μετά από οκτώ χρόνια γάμου

Νέο διαζύγιο – «βόμβα» στη showbiz μετά από οκτώ χρόνια γάμου


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο δικηγόρος τραβούν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα».

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η Μαρίνα Ασλάνογλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2016 στην Σκιάθο, ενώ το 2018 απέκτησαν τον γιο τους, ο οποίος παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.


Διαφήμιση - Advertisement

Survivor spoiler 22/02: Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά την Όλγα - «Διαλύονται» οι Διάσημοι

Survivor spoiler 22/2: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Νίκος Γκάνος

Survivor - Όλγα Πηλιάκη: Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Μανώλης Μαυρομμάτης: Διασωληνώθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος – Στη ΜΕΘ παραμένει και η σύζυγός του

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement