Διαφήμιση - Advertisement
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη - Gkourou.com Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Ηλίας Ψινάκης, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Ο ίδιος έκανε με μια ανάρτηση στο instagram μιλώντας για την αγαπημένη του φίλη που πέθανε. Πρόκειται για την πριγκίπισσα Ira Von Fuerstenberg που υπήρξε Ιταλίδα socialite, ηθοποιός, σχεδιάστρια κοσμημάτων και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του σχεδιαστή μόδας Valentino Garavani. Η ίδια έζησε μια ζωή με λάμψη, ωστόσο βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο όταν πέθανε ο γιος της.

Γράφει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Ψινάκης:

"Η Α.Ε. Πριγκίπισσα Ira Von Fuerstenberg έφυγε για το μεγάλο ταξίδι...

Με την Πριγκίπισσα Ήρα, εκτός από μια πολυετή φιλία, μας συνέδεσε ένας μεγάλος πόνος. Ο καλός μου φίλος και γιος της, Πρίγκιπας Kiko Von Hohenlohe, ήταν κολλητός μου από την παιδική μας ηλικία και είμασταν πάρα πολύ συνδεδεμένοι. Δυστυχώς, ο Πρίγκιπας Κίκο έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Η πριγκίπισσα Ήρα έχασε τον γιο της και εγώ τον καλύτερο μου φίλο.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμασταν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, όλες οι συναντήσεις μας ήταν φορτισμένες από μεγάλη συγκίνηση. Τώρα επιτέλους θα συναντηθεί με το αγαπημένο της παιδάκι. Καλό ταξίδι Ήρα μου. Θα μου λείψεις!

Να μου φιλήσεις τον φίλο μου και να του πεις πόσο τον αγαπώ...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.


Διαφήμιση - Advertisement