Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του - Gkourou.com Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πατέρας έγινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς την περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Χθες, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Δήμητρα Βαμβακούση πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο επιστρέφοντας στο σπίτι για τη νέα της καθημερινότητα με την μικρή της.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την έξοδο από το μαιευτήριο.

Λίγες ώρες αργότερα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε το πρώτο βίντεο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας! Δήμητρα, σε ευχαριστώ για την υπομονή σου ,τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας ,σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο βίντεο όπου δίνει το γάλα στη νεογέννητη κόρη του…

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement