Διαφήμιση - Advertisement
Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά - Gkourou.com Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έγκυος για πρώτη φορά είναι η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου! Η πρωταγωνίστρια του Famagusta περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και γράφοντας «Η ζωή, το θαύμα της ζωής».

Η Βασιλική Τρουφάκου σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, την ταυτότητα του οποίου κρατά επιμελώς μακριά από τη δημοσιότητα.

«Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Real Life.

Η Βασιλική Τρουφάκου φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Mega «Famagusta», ενώ ο ρόλος της θα χρειαστεί σύντομα να προσαρμοστεί, αφού ήδη η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να είναι εμφανής.


Διαφήμιση - Advertisement