Διαφήμιση - Advertisement
Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Αν δεν πληρωθούν 50 χιλιάδες ευρώ άμεσα, το σπίτι της θα είναι στον αέρα» - Gkourou.com Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Αν δεν πληρωθούν 50 χιλιάδες ευρώ άμεσα, το σπίτι της θα είναι στον αέρα»

Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Αν δεν πληρωθούν 50 χιλιάδες ευρώ άμεσα, το σπίτι της θα είναι στον αέρα»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, Γρηγόρης Εκμαλιάν την Παρασκευής 9/2.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για τον χαμό που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ του ζευγαριού και της Άντζελας Δημητρίου.

Ο ίδιος μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη στην εκπομπή, που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, υπάρχει μια υποχρέωση 50.000 ευρώ, που αν δεν πληρωθεί, τότε θα κινδυνεύσει το σπίτι της οικογένειας, στο οποίο εγγυήτρια είναι η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ …χθες, υπάρχει κίνδυνος να βγει το σπίτι στον αέρα και εγγυήτρια στο σπίτι είναι η Όλγα. Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω, αλλά προκειμένου να υποστηρίξω την αλήθεια, πρέπει να πω την αλήθεια», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.


Διαφήμιση - Advertisement