Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 17/1: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος παίκτης αποχωρεί; - Gkourou.com Survivor spoiler 17/1: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Survivor spoiler 17/1: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος παίκτης αποχωρεί;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Παρά το γεγονός ότι οι Μαχητές ήθελαν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους οι Διάσημοι δεν τα παράτησαν εύκολα. Ο σημερινός αγώνας ασυλίας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι Διάσημοι, πήραν τη νίκη και έκαναν τους Μαχητές να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν ξανά υποψήφιο.

O Aλέξης Παππάς που αγωνίστηκε στον προηγούμενο γύρο με τον Rob έκανε το 9-9 και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε flag race.

Οι Διάσημοι αγωνίστηκαν με τον Νίκο Γκάνο και την Κατερίνα Δαλάκα ενώ οι Μαχητές με τον Φάνη Μπολέτση και την Δώρα Νικολή.

Τον τελευταίο πόντο έφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor Spoiler: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αναμένεται να κατευθυνθούν, ο ένας μετά τον άλλον στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, από την κάλπη θα βγει το όνομα του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ ο οποίος αναμένεται να είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην συνέχεια ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό νικών, θα πρέπει να δώσει τον 4ο υποψήφιο ώστε να διαμορφώσει την τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

UPDATE!!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Rob James και ο Νίκος Γκάνος.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Ο Rob James είναι το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει.

Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από Survivor αλλά και το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Τετάρτης 17/1

Διαφήμιση - Advertisement