Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου; - Gkourou.com Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;

Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό 9/1 επεισόδιο του Survivor  τα πράγματα στην καλύβα των Μπλε δεν πάνε καθόλου καλά. Η ένταση που υπάρχει μεταξύ των παικτών δεν φαίνεται να καταλαγιάζει με τίποτα. Η Ανδριάνα τα βάζει με την μικρή της παρέας, την Χρύσα, η οποία δηλώνει πως δεν της αρέσει καθόλου να την υποτιμούν και ξεσπά καυγά το βράδυ στην καλύβα!

Η Ανδριάνα απομονώνεται και η ψυχολογία κανενός στην συγκεκριμένη παραλία δεν είναι καλή! Σε αυτό οφείλονται άλλωστε και οι τόσες σερί ήττες που έχουν κάνει.

Απόψε Διάσημοι και Μαχητές θα παίξουν τον πρώτο αγώνα επάθλου της χρονιάς και θα συμβεί η μεγάλη ανατροπή! Όταν πέσει η νύχτα, όμως, όλοι θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού για την πρώτη αποχώρηση! Η πρώτη μεγάλη μονομαχία στον Άγιο Δομίνικο για φέτος θα είναι γυναικεία υπόθεση...

Μην το δέσετε αλλά η εκτίμηση είναι πως oι διάσημοι κερδίζουν ξανά, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, και παίρνουν το πρώτο έπαθλο που προσφέρεται.  

Θα επανέλθουμε σε λίγο ΕΔΩ όταν θα έχουμε το οριστικό spoiler.

Δείτε ΕΔΩ μια πρώτη εκτίμηση για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement