Διαφήμιση - Advertisement
Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα – Σκοτώθηκαν παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια - Gkourou.com Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα – Σκοτώθηκαν παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια

Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα – Σκοτώθηκαν παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την στιγμή του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκληριστεί μία οικογένεια στην Κύπρο, καταγράφει ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο, που συνέβη στην Λεμεσό, λίγο μετά την έλευση της νέας χρονιάς.

Στο βίντεο που μεταδίδει η ιστοσελίδα Cyprus Times, καταγράφεται η στιγμή της σύγκρουσης των δύο οχημάτων.

Έχοντας ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του διπλοκάμπινου οχήματος, που ενεπλάκη στο φοβερό δυστύχημα, τα στελέχη της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες σε μια προσπάθεια να καταλήξουν στις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Η είδηση του θανάτου του παππού, της γιαγιάς και των δύο εγγονιών, έχει βυθίσει στο πένθος την Κύπρο.

Το δυστύχημα συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Συγκεκριμένα, διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με ιδιωτικό όχημα, που κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή. Τραγικός απολογισμός , τέσσερις νεκροί. Μέλη μιας οικογένειας, που ξεκληρίστηκε σε μια στιγμή.

Δείτε το βίντεο:


Διαφήμιση - Advertisement