Διαφήμιση - Advertisement
Συντάξεις Μαρτίου 2024: Ανατροπή με τις ημερομηνίες πληρωμής – Τι αλλάζει - Gkourou.com Συντάξεις Μαρτίου 2024: Ανατροπή με τις ημερομηνίες πληρωμής – Τι αλλάζει

Συντάξεις Μαρτίου 2024: Ανατροπή με τις ημερομηνίες πληρωμής – Τι αλλάζει


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανατροπή με την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαρτίου. Οι πληρωμές των συντάξεων θα αρχίσουν νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία διότι ο  Φεβρουάριος έχει 29 ημέρες και όχι 30 ή 31 ημέρες που έχουν οι υπόλοιποι μήνες του έτους. Συνεπώς το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των συντάξεων Μαρτίου αναμένεται να είναι το εξής:

  • Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ , το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα πληρώσουν  τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 τις συντάξεις. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι συντάξεις  ΕΦΚΑ στους ασφαλισμένους που είναι  συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από  την 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
  • Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα δοθούν οι συντάξεις από το  ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το  Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ , ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Διαφήμιση - Advertisement