Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2024 spoiler: Έκλεισε νικητής του Power of Love και μπαίνει στο reality - Gkourou.com Survivor 2024 spoiler: Έκλεισε νικητής του Power of Love και μπαίνει στο reality

Survivor 2024 spoiler: Έκλεισε νικητής του Power of Love και μπαίνει στο reality


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το Survivor 2024 είναι προ των πυλών. Στις 7 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα και κυκλοφόρησε και το trailer. Καλή ώρα είναι να αρχίσουμε σιγά σιγά και κάποιο Survivor spoiler. Διότι, σε λίγες μέρες το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι στις οθόνες μας και θα έχει άρωμα… Power of Love.

Τον θυμάστε τον Παύλο; Ο Παύλος Παπαδόπουλος κέρδισε το Power of Love, στη συνέχεια έγινε συγγραφέας και πλέον θα τον δούμε και σαν παίκτη στο Survivor. Άλλωστε, πολλές φορές το Power of Love έχει λειτουργήσει και ως προπομπός για τον Άγιο Δομίνικο. Ειδικά σε επίπεδο συνεντεύξεων και οντισιόν που περνούν οι υποψήφιοι.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά και άκρως ενδιαφέρονται. Ειδικά για τους Διάσημους. Από Μαρία Αντωνά, μέχρι Κατερίνα Δαλάκα. Ο Παύλος Παπαδόπουλος μοιάζει να έχει κλειδωμένη θέση. Από τη στιγμή που είμαστε και κοντά πια στο να αναχωρήσουν οι παίκτες τα ονόματα θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή. Οι Μαχητές έχουν ήδη κλείσει, οι Διάσημοι είναι που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

Το Survivor 2024 θα έχει έξτρα ενδιαφέρον από τη στιγμή που πάμε σε πολλές αλλαγές. Και ειδικά από τη στιγμή που το αγωνιστικό θα είναι το «Α» και το «Ω» στις αποχωρήσεις. Δεν θα υπάρχουν πλέον ψηφοφορίες. Διότι, αυτές έκριναν πολλά ως τώρα και όχι το ποιος κέρδιζε τα αγωνίσματα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement