Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 16/11: Τεράστια Ανατροπή!! Πήρε την απόφαση ο Ατζούν για τις 2 ομάδες - Gkourou.com Survivor Spoiler 16/11: Τεράστια Ανατροπή!! Πήρε την απόφαση ο Ατζούν για τις 2 ομάδες

Survivor Spoiler 16/11: Τεράστια Ανατροπή!! Πήρε την απόφαση ο Ατζούν για τις 2 ομάδες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 16-11: Με ποια μορφή θα διεξαχθεί το νέο Survivor; Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει δώσει το σύνθημα…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός έχει καταλήξει στη μορφή με την οποία θα σχηματίσει τις δύο ομάδες.

Και ο στόχος του είναι να εμφανίσει ένα πρότζεκτ με τη μια ομάδα να την αποτελούν All Star, δηλαδή παίκτες που έχουν λάβει μέρος στα προηγούμενα παιχνίδια και τη δεύτερη ομάδα να την αποτελουν οι Διάσημοι και να την αποτελούν παίκτες από τη Showbiz και τον αθλητισμό.

Με αυτό το μοτίβο ο Τούρκος μεγιστάνας θεωρεί πως θα καταφέρει να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα προϊόν άκρως ανταγωνιστικό, ώστε να προσφέρει και στον ΣΚΑΪ τις απαραίτητες ανάσες στη μάχη της τηλεθέασης, αφού τα αποτελέσματα από το I am Celebrity Get me Out of Here, δεν επιβεβαίωσε τις υψηλές προσδοκίες των στελεχών του καναλιού του Φαλήρου.

Οσο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, με τον Ατζούν να θεωρεί δεδομένη τη συμμετοχή αρκετών All Star, ενώ θα επιχειρήσει φέτος να μετριάσει και τις αντιδράσεις από τις περσινές αποβολές. Πηγή: dokari


Διαφήμιση - Advertisement