Διαφήμιση - Advertisement
Ναταλία Γερμανού κατά Σπύρου Μαρτίκα - Gkourou.com Ναταλία Γερμανού κατά Σπύρου Μαρτίκα

Ναταλία Γερμανού κατά Σπύρου Μαρτίκα


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε πριν από λίγες ο Σπύρος Μαρτίκας, κατά της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της για τη ληστεία που έλαβε χώρα στο φαρμακείο του.

Ο φαρμακοποιός και πρώην Survivor εξαπέλυσε πυρά κατά της δημοσιογράφου τόσο σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αργότερα στην εκπομπή «Γεια σου» χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Την Κυριακή 19/11 Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να τοποθετηθεί για όσα ειπώθηκαν και τάχθηκε υπέρ της ρεπόρτερ, κάνοντας σκληρή κριτική στον Σπύρο Μαρτίκα για την έλλειψη σεβασμού σε μία επαγγελματία του χώρου.

«Να πω στον κύριο Μαρτίκα, τον οποίο δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φαρμακοποιός, μπορεί να έπεσε θύμα ληστείας και λυπούμαστε για αυτό αλλά στα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Έλενα στο ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια όλοι υποκλινόμαστε. Είναι από τις καλύτερες δημοσιογράφους και από τις καλύτερες ρεπόρτερ οπότε λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι. Λίγος σεβασμός στην Έλενα, την οποία όλοι οι συνάδελφοί της την εκτιμούμε πάρα πολύ», είπε η Ναταλία Γερμανού.

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement