Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του – «Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη, έπαιζα ρόλο» - Gkourou.com Γιώργος Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του – «Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη, έπαιζα ρόλο»

Γιώργος Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του – «Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη, έπαιζα ρόλο»


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή της επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφορικά με τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τον γάμο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Μία λίγο την έπιανε, μία λίγο την άφηνε. Για 20 χρόνια. Όχι τόσο έντονα. Πέρσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και φέτος από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και μπαινοέβγαινε περίπου για έξι μήνες στο νοσοκομείο και για τρεις μήνες μετά μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πολύ δύσκολη χρονιά γιατί φτάσαμε Νοέμβριο. Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δώθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν θεατρικό ρόλο καθαρά γιατί δεν γνώριζε τίποτα. Μέχρι τελευταία στιγμή πίστευε ότι έχει ένα κάταγμα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Δεν έπρεπε κατά τη δική μου γνώμη να γνωρίζει ακριβώς γιατί η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Έγινε για τρεις μήνες περίπου ένα μείγμα πραγμάτων και δύσκολων συναισθημάτων. Έπρεπε να διαχειριζόμαστε στον Φύλακα Άγγελο υποθέσεις κακοποιήσεων παιδιών, έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου με ό,τι συνεπάγεται και δύο ακόμα πράγματα δεν είναι απλά: μία προετοιμασία ενός γάμου με τη Δήμητρα».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement