Διαφήμιση - Advertisement
Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα με πασίγνωστο πολιτκό – Η αναγγελία του γάμου τους - Gkourou.com Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα με πασίγνωστο πολιτκό – Η αναγγελία του γάμου τους

Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα με πασίγνωστο πολιτκό – Η αναγγελία του γάμου τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ετοιμάζονται να παντρευτούν. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει την σχέση του έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης.

Ο γάμος της ηθοποιού και του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στην Αθήνα, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός δεν έχουν γίνει γνωστές. Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

Στην αναγγελία αναφέρεται: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement