Διαφήμιση - Advertisement
Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα - Gkourou.com Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η αγάπη και οι επιλογές αφθονούν αυτή την εβδομάδα (27 Νοεμβρίου με 3  Δεκεμβρίου). Ενώ τρία ζώδια βιώνουν τις ευλογίες αυτής της ενέργειας περισσότερο από άλλα, δηλαδή ο Παρθένος, ο Υδροχόος και ο Αιγόκερως αυτό δεν σημαίνει ότι το σύμπαν δεν ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για τα υπόλοιπα ζώδια. Ωστόσο, ας δούμε τι επιφυλάσσει για τους πιο τυχερούς των ημερών.

Παρθένος

Την ανάγκη να συναναστραφείτε με όσους σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα και φέρνουν φως στη ζωή σας και να αποφύγετε εκείνους που προκαλούν μιζέρια και γκρίνια, νιώθετε αυτές τις ημέρες. Η θετική σας ενέργεια υπερέχει και μπορεί να συναντήσετε ακόμη και ανθρώπους που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σε φιλικό και ερωτικό τομέα. Στα ερωτικά θέματα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην επηρεάζεστε πολύ από άλλους. Αν σας βοηθά, κρατήστε ένα ημερολόγιο με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Αιγόκερως

Τα διλήμματα και τα μπερδέματα λύνονται αυτές τις ημέρες. Το σύμπαν σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε και να ξεπεράσετε τη σύγχυση, ενώ συνεργάζεστε καλύτερα με άτομα που σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο με εσάς. Πέρα από τα επαγγελματικά, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Μέσα από την κατανόηση των αναγκών σας, σωματικών και ψυχικών, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να αδράξετε ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν.

Υδροχόος

Η ενέργεια αυτή την εβδομάδα είναι εξαιρετικά διασκεδαστική και φιλική για εσάς. Νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο θα βοηθήσουν τη σκέψη σας και θα ανοίξουν το μυαλό σας. Νέες εμπειρίες και χόμπι ξεκινούν, ενώ θα ήταν καλό να μην αρνείστε προσκλήσεις για εξόδους. Στα επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται, καθώς βελτιώνετε τις δεξιότητές σας.

Πηγή:  marieclaire


Διαφήμιση - Advertisement

Survivor spoiler 22/02: Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά την Όλγα - «Διαλύονται» οι Διάσημοι

Survivor spoiler 22/2: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Νίκος Γκάνος

Survivor - Όλγα Πηλιάκη: Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Μανώλης Μαυρομμάτης: Διασωληνώθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος – Στη ΜΕΘ παραμένει και η σύζυγός του

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement