Διαφήμιση - Advertisement
Ελλάδα έχεις ταλέντο - Ελένη Καριολάκη: Σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε - Gkourou.com Ελλάδα έχεις ταλέντο - Ελένη Καριολάκη: Σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε

Ελλάδα έχεις ταλέντο - Ελένη Καριολάκη: Σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έφυγε από την ζωή η Ελένη Καριολάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της.

«Εγώ έκανα την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε γείτονάς της.

Επίσης και τα λόγια των γειτόνων τους είναι συγκλονιστικά. Η Ελένη Καριολάκη δεν είχε καλές σχέσεις με τους γείτονές της και καλούσε με το παραμικρό την αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, πέθανε στο κρεβάτι της από φυσικά αίτια.

Οι εικόνες όμως από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε η διαγωνιζόμενη του Ελλάδα έχεις ταλέντο σοκάρουν. Σε όλους τους χώρους υπάρχει βρωμιά, ακαθαρσίες από τα σκυλιά της, βρώμικα ρούχα και παντού σκουπίδια.


Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement