Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Οι σταυροί που πήραν Κατσούλης, Μπαρτζης, Σκαφίδα και Σοϊλέδης - Gkourou.com Survivor: Οι σταυροί που πήραν Κατσούλης, Μπαρτζης, Σκαφίδα και Σοϊλέδης

Survivor: Οι σταυροί που πήραν Κατσούλης, Μπαρτζης, Σκαφίδα και Σοϊλέδης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μάχη… Survivor είχαμε στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς πολλοί ήταν οι παίκτες του All Star που έβαλαν υποψηφιότητα.

Ανάμεσα σε αυτούς και το ζευγάρι του τελικού, καθώς ο Σάκης Κατσούλης έβαλε υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης κατέβηκε στο Δήμο Βόχας του Νομού Κορινθίας.

Άτυπος… νικητής και εκεί ήταν ο πρώτος, ο οποίος συγκέντρωσε 6.317 από τους 64.261 ψήφους, δηλαδή κοντά στο 10%. Αντίθετα, 497 πήρε ο Νίκος από τις συνολικά 2.988, δηλαδή κοντά στο 6% των ψήφων.

Πάντως και οι δύο ήξεραν με ποιος συνδυασμό να βάλουν υποψηφιότητα, αφού αμφότερες οι παρατάξεις τους αναδείχθηκαν πρώτες.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτοί, αφού υποψηφιότητα έβαλε και η Αφροδίτη Σκαφιδά που τα πήγε επίσης πολύ καλά, αλλά και ο Άρης Σοϊλέδης.

Αναφορικά με τον τελευταίο, η παράταξή του αναδείχθηκε 4η σε ψήφους στη Βοιωτία, με τον ίδιο να παίρνει 902 ψήφους από τους συνολικά 5.076 που πήρε ο Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τις επιδόσεις των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.


Διαφήμιση - Advertisement