Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Ο απόλυτος θρήνος- Το μοιραίο τέλος τεσσάρων πρωταγωνιστών - Gkourou.com Σασμός: Ο απόλυτος θρήνος- Το μοιραίο τέλος τεσσάρων πρωταγωνιστών

Σασμός: Ο απόλυτος θρήνος- Το μοιραίο τέλος τεσσάρων πρωταγωνιστών


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σασμός: Τέσσερις θάνατοι έρχονται στα επόμενα επεισόδια για να κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην Άνω Ποριά.

Τέσσερις οικογένειες θα αποχαιρετίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ η συνέχεια στο χωριό της Κρήτης, κάθε άλλο παρά ειρηνική θα είναι.

Νικηφόρος Σταματάκης

Δεν θα προλάβει να χαρεί το σμίξιμό του με τον πραγματικό του πατέρα. Ο Νικηφόρος θα δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση του με τον Μαθιό, όμως την ίδια στιγμή και βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει από τον Αντρέα Βρουλάκη, θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να τιμήσει το αίμα της οικογένειάς του. Έτσι, όταν ακούσει κατά λάθος τη γιαγιά του, Καλλιόπη, να λέει στον παπά-Μιχάλη πως ο Παύλος έβαλε άνθρωπο να σκοτώσει τον παππού του, Βασίλη μέσα στην φυλακή, δεν θα το σκεφτεί περισσότερο, απλά θα πάει να τον βρει.

Ο Παύλος θα είναι στο καφενείο με τον Αντρέα, τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο αλλά δεν θα μπορεί να φανταστεί τις σκηνές που θα εξελιχθούν μπροστά στα μάτια του. Ο γιος της Βασιλικής θα τον ρωτήσει αν όντως εκείνος έδωσε εντολή για να πεθάνει ο παππούς του και καθώς δεν θα παίρνει απάντηση, θα πυροβολήσει εν ψυχρώ τον άντρα απέναντι του. Για καλή του τύχη, η σφαίρα θα περάσει ξυστά από το χέρι του Παύλου και τρομαγμένος καθώς θα είναι ο Λάζαρος θα ακινητοποιήσει τον νεαρό κρατώντας τον από πίσω. Τελικά θα τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων.

Λάζαρος

Από τη στιγμή που θα πυροβολήσει τον γιο της Βασιλικής και του Μαθιού, θα ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση για τη ζωή του. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος θα τον κρύψουν αρχικά σε μια σπηλιά στο χωριό, ενώ στην συνέχεια θα θελήσουν να τον βγάλουν εκτός χώρας μαζί ή με την οικογένειά του για να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή. Όμως η κίνηση αυτή δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ καθώς η αστυνομία, διακριτικά πάντα, θα είναι στο κατώφλι τους και θα παρακολουθεί κάθε κίνησή τους.

Ο άντρας μοιραία θα καταλάβει πως αν παραδοθεί, πράγμα που θέλει ο Παύλος για να εξομαλυνθεί η κατάσταση μεταξύ των δύο οικογενειών, θα μπει στη φυλακή και οι Σταματάκηδες αργά ή γρήγορα θα δώσουν εντολή να τον βγάλουν από τη μέση. Ο Λάζαρος αποφασίζει να αφαιρέσει μόνος τη ζωή του, και να κρεμαστεί.

Γιαγιά Ειρήνη

Άντεξε τον χαμό του γιου της, των δύο εγγονών της Πέτρου και Αγγέλου, άντεξε ακόμα και όταν η Μαρίνα και η Αργυρώ έφυγαν στα Γιάννενα για να κάνουν μια νέα αρχή. Από τη στιγμή όμως που ο Αντρέας γύρισε στην Κρήτη, όλα έχουν αλλάξει για εκείνη και την οικογένειά της. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η γιαγιά θα αρχίσει να οραματίζεται το κακό που θα βρει τη φαμελιά τns το επόμενο διάστημα και θα το πει σε όλους.

Κανείς όμως δεν θα είναι σε θέση να την ακούσει και κυρίως ο Αντρέας που θα της ανακοινώσει πως δεν θα δεχτεί τον σασμό. Εκείνη με τη σειρά της θα του απαντήσει, μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, πως αν δεν παραδοθεί ο Λάζαρος, δεν θα τους θεωρεί ανίψια της. Τα λόγια της θα πάρει στα σοβαρά μόνο ο Λάζαρος, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει την ντροπή, θα κρεμαστεί.

Η γηραιά γυναίκα θα είναι εκείνη που θα τον βρει και θα συγκλονιστεί. θα μπει στο νοσοκομείο αλλά η καρδιά της δεν θα αντέξει για πολύ.

Θοδώρα Αγγελάκη

Όσο δεν είχε πληγεί το προηγούμενα χρόνια η οικογένεια Αγγελάκη, θα πληγεί στα επόμενα επεισόδια αφού το ένα κακό θα αρχίσει να διαδέχεται το άλλο.Τι και αν η Θοδώρα ετοιμάζει τον γόμο της με τον Γιώργο ενώ θα περιμένουν σε λίγους μήνες και τον καρπό του έρωτά τους; Όλα θα γυρίσουν τούμπα και οι ήρωες θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Αρχικά, η όμορφη ηρωίδα θα χάσει το παιδί λόγω κάποιων επιπλοκών που θα έχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Θα θεωρήσει πως είναι καταραμένη και πως ο Θεός την εκδικείται για το κακό που έκανε στον Πέτρο πριν χρόνια. Οπότε, αφενός θα ζητήσει από τον Γιώργο να χωρίσουν και αφετέρου θα μιλήσει στη Μαρίνα για όσα είχαν συμβεί πριν χρόνια με τον Πέτρο. Η Μαρίνα δεν θα δεχτεί τη συγγνώμη της και η Θοδώρα θα φύγει για την Αθήνα.

Η Θοδώρα θα χάσει τη ζωή της από ατύχημα στον δρόμο και η οικογένειά της θα βυθιστεί σε πένθος.

Πηγή: Tv24


Διαφήμιση - Advertisement